Kies je Kleur

Aankomende Workshops

  • Events are coming soon, stay tuned!
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype

Reconnective Healing

The Reconnective Healing.  Betekent letterlijk her-verbinden.

Reconnective Healing geneest de mens, niet de ziekte.

Door middel van “‘nieuwe” frequenties brengt Reconnective Healing, in de vorm van licht en informatie de verbinding tot stand tussen jou in je diepste wezen en het universum. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. De effectiviteit van Reconnective Healingis duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. De Healing wordt gegeven in de praktijk “Spirituele Spiegel” of bij jou thuis. Het is ook mogelijk een behandeling op afstand te ontvangen. De werking hiervan kan veelal nog sterker ontvangen worden. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Dr. Eric Pearl zegt:”Genezing is het loslaten of verwijderen van een obstakel of storing die ons afgescheiden heeft gehouden van de perfectie van het Universum.”

Deze energie die zeer duidelijk waarneembaar is, wordt aan het begin van de sessie ge-initieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

Een tot drie sessies worden aanbevolen. Tijdens de sessie lig je in een ontspannen houding, met kleding aan, op een massagetafel.
Een Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 60 minuten. Hierbij zit ook een voor- en nagesprek. De prijs van een sessie is Euro 43.

Over het algemeen geeft een Reconnective Healing je meer vertrouwen en kracht , vergroot je intuitie, laat je angsten los, herstelt je fysiek, leert je beter met je emoties omgaan en geeft je een verdieping en helderheid in gevoelszaken.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij de Spirituele Spiegel.

Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

© 2011 SPIRITUELE SPIEGEL