Kies je Kleur

Aankomende Workshops

  • Events are coming soon, stay tuned!
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype

Wat is SiVAS Polsdiagnostiek?

In 1967 ontdekte de Franse arts en ooracupuncturist dr. Paul Nogier dat een lichte aanraking van een pijnlijk punt op de oorschelp een voelbare verandering aan de polsslag van de patient veroorzaakte. Raakte hij de oorschelp op een andere plaats aan dan gebeurde er niets met de polsslag. Daarna onderzocht hij verschillende manieren om de polsslag te stimuleren: met magneten, kleuren, verschillende substanties etc..
Nogier vond verschillende freqenties waarin onder andere oorzaken van verstoringen kunnen worden opgespoord en behandeld. Deze methode staat nu bekend als de polsdiagnostiek van Nogier met behulp van het Vasculair (m.b.t. de bloedvaten)  Autonoom Signaal (VAS). Dit VAS is een reflex op aanraking of andere prikkels. Via deze polsdiagnose is het mogelijk om de gezondheidstoestand van iemand te onderzoeken en daarbij allerlei ziektes te diagnosteren en te behandelen, op verschillende niveaus:

  • Chakra-niveau (bewustzijnslaag)
  • Energetische niveau (emoties)
  • Fysieke niveau (genetische blauwdruk en intoxicaties)
  • Toxinentest (met o.a. voedselintolerantie en allergien )
  • Geneesmiddelentest
  • Therapiecontrole

SanoConcept is ontwikkelt door de Rotterdamse arts Ton van Gelder (1943-2005) en vormt een geintegreerde benadering vanuit de Westerse en Oosterse geneeskunde. Samen met de SiVAS polsdiagnostiek (Subtielinverventies met behulp van het Vasculair Autonoom Signaal) vormt deze methode een effectieve combinatie voor subtiele interventie bij het behandelen van patienten met aspecifieke en emotionele klachten. De therapeut kan met de VAS ook controleren of bepaalde gezondheidsproducten naar alle waarschijnlijkheid effectief zullen zijn en testen in hoeverre het lichaam op een specifieke therapie reageert. Aan de hand daarvan kan dan zo nodig de therapie of de dosering wat bijgestuurd worden.

Sinds 2008 is de SiVAS polsdiagnostiek officieel als wetenschappelijke behandel methode erkend.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij de Spirituele Spiegel.

Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

© 2011 SPIRITUELE SPIEGEL