Kies je Kleur

Aankomende Workshops

  • Events are coming soon, stay tuned!
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype

Aura

Ons lichaam wordt omgeven door onze aura.

Je aura is een cocon van energie om je lichaam heen en bestaat uit verschillende lagen. Alles wat leeft heeft een aura, dus ook dieren, planten en zelfs edelstenen.

De aura geeft veel informatie over de mentale, emotionele en fysieke gesteldheid van een persoon en over zijn spirituele ontwikkeling. De verschillende niveaus van de aura’s staan in verbinding met de zeven belangrijkste chakra’s.

De aura zal groter en kleuriger zijn als je hoger ontwikkeld bent. Daarentegen zal je aura doffer en kleiner zijn als je je niet goed voelt!

Er zijn mensen die aura’s kunnen waarnemen. Ook is de aura te zien d.m.v. Kyrlian-fotografie. Deze manier van fotograferen laat de kleuren in de aura zien. Dit is een momentopname, want de aura kan regelmatig van kleur veranderen. Dit is dan weer afhankelijk van hoe we ons voelen (gezond, boos, verdrietig, blij, enz. enz.)

Alles in deze wereld bestaat uit energie. We maken contact o.a. via onze aura en kunnen daardoor onbewust positieve of negatieve energie uitstrale en opnemen.

Als negatieve energie zich in onze aura vastzet, kunnen we ons minder energiek, boos, of verdrietig voelen. Verstoringen op lichamelijk en geestelijk gebied zijn ook terug te vinden als verstoringen van de aura.

Een goede remedie daartegen is je aura schoon te maken d.m.v. eenvoudige oefeningen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij de Spirituele Spiegel.

Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

© 2011 SPIRITUELE SPIEGEL