Kies je Kleur

Aankomende Workshops

  • Events are coming soon, stay tuned!
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype

Voor wie?

Voor IEDEREEN!
Ieder mens is uniek en de beleving van de klanken is heel persoonlijk, maar de klankmassage is altijd positief, zowel psychisch, mentaal als fysiek.

Als men deze klankmassage ondergaat, worden de mentale, emotionele en fysieke lichamen super-geleidend en weer hersteld. Dit zorgt ervoor dat de gebruikelijke weerstand van het ego compleet verdwijnt.

Wanneer de klankschalen en de gong op juiste wijze worden bespeeld, wordt het menselijk lichaam overspoeld door geluid. Daarom gebruiken we de term “klankbad” om deze wijze van therapie aan te duiden. De ontvanger wordt letterlijk gewassen in de geluiden van de klankschalen en de gong. Er komt geen water aan te pas, en er hoeven geen kledingstukken te worden uitgetrokken! Het is een soort diepe en voortdurende massage met geluid, waardoor het lichaam en de ziel de hoogst mogelijke resonantie bereiken, terwijl u zich helemaal kunt laten gaan. Deze klankmassage ondergaat u normaliter terwijl u op uw rug ligt of op een krukje voor de gong zit en de energie van het geluid ontvangt. De energie baant zich een weg door het zenuwstelsel. Uw lichaam en geest wordt geopend, leeggemaakt en opgeladen. U komt in een totale staat van meditatie en bedachtzaamheid terecht, waardoor u de kans krijgt de controle over uw geest los te laten. Negativiteit en chaos worden beeindigd, onregelmatigheid en weerstand worden verwijderd en lichaam en geest worden meer een eenheid.

Tijdens een klankbad pikt het lichaam de geluiden op die het nodig om te genezen, en het lichaam filtert eruit wat het niet nodig heeft. Meestal is het resultaat dat de persoon die het bad heeft ondergaan zich kalm, ontspannen en vrij van stress voelt. Vaak volgt automatisch een staat van meditatie waar verdere genezing plaatsvindt. Sommige pijntjes en kwaaltjes kunnen verdwenen zijn, of zijn aanzienlijk verminderd. Het klankbad werkt nog lang door.

Zoals bij alle vormen van geluidsgenezing werkt de genezing op alle niveaus, zowel fysiek, geestelijk, emotioneel als spiritueel. Daarom zijn de klankschalen en de gong zeer krachtige instrumenten voor genezing.
Er wordt er ook gebruik gemaakt van andere instrumenten zoals bijvoorbeeld de wau-waupijp, tingshas , de rainmaker en dergelijken.
Een klankmassage duurt in zijn geheel ongeveer een uur.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij de Spirituele Spiegel.

Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

© 2011 SPIRITUELE SPIEGEL