Kies je Kleur

Aankomende Workshops

  • Events are coming soon, stay tuned!
Vergroot Lettertype Verklein Lettertype

Wie is “Spirituele Spiegel”

 
Yvon van den Bos
In 2001 ben ik (Yvon van den Bos) gestart met de praktijk “Spirituele Spiegel” in Schiedam, waar ik begon als Reiki master.

Dit heb ik later aangevuld met “Kleuren voor het Innerlijk” en klankschaalmassages.

In 2010 ben ik door Dr.Eric Pearl gecertificeerd tot het geven van “Reconnectieve Healing”.

Sinds juni 2011 ben ik Natuurgeneeskundig therapeut, nadat ik bij SiVAS de opleiding “Polsdiagnostiek” heb afgerond, waarvan de Nederlandse arts Ton van Gelder de oprichter was. Deze HBO opleiding is sinds 2008 wetenschappelijk erkend.

In de loop der jaren ben ik mij gaandeweg steeds meer gaan verdiepen in de menselijke ontwikkeling en wat er wereldwijd aan het veranderen is. Op energie niveau gaan we van de 4de naar de 5de dimensie, wat betekent dat we gaan functioneren vanuitons hartin plaats van ons hoofd. We zullen dan herkennen dat goed en kwaad niet bestaan en dat alles een is.

Er is een verandering gaande naar een hoger bewustzijn. Dit kan voor ons gepaard gaan met klachten op zowel emotioneel, fysiek als mentaal gebied maar anderzijds kan dit voor ons een grote stap zijn op evolutionair gebied, wat ons als mens veel bewuster zal maken.

Daarom voel ik mij “geroepen” om met gebruik van verschillende technieken deze klachten te ondersteunen en te mogen healen.

Wij zijn namelijk niet alleen ons lichaam, wij zijn een.

Ook ikzelf ben in de afgelopen jaren in dit proces terechtgekomen en ik heb dit aangegrepen om mezelf geestelijk en op spiritueel gebied te ontwikkelen (met behulp van therapie, zelfonderzoek en studies), en daarin meer mezelf te worden, degene wie ik eigenlijk ben.

Ik merk dat op dit moment heel veel mensen naar verdieping zoeken. Met mijn inmiddels opgedane ervaring wil en kan ik joudaarbij ondersteunen of healen met een of meer van mijn disciplines om jou de mogelijkheid te geven en te ondersteunen in jouw ontwikkeling.

Het is nu de tijd om die stap te nemen!

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze activiteiten of workshops?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend afspraak.

 

Wilt u een origineel kado, bestel dan een kadobon bij de Spirituele Spiegel.

Bestel Kadobon
  1. (zal niet aan derden gegeven worden)
 

Stel je vraag en wij bellen u terug.

Bel mij terug
 

© 2011 SPIRITUELE SPIEGEL